• 7200

  En God Investering!

  Diction

  "Samarbejdet med Next Level har givet os en fordobling af vores omsætning som vi har fået ind gennem vores hjemmeside. Derfor må vi indrømme at Next Level har haft en helt afgørende rolle i vores online markedsføring."

 • 7200

  Hurtig Placering På Side 1

  Abc -brudekjoler

  "Vi er meget tilfredse med de resultater der er skabt. Fra en placering på side 2 på Google, kom vi meget hurtigt om til en placering midt på side 1, hvor vi stadig befinder os. Vi har stort set ikke selv gjort noget arbejde for at få denne placering - det har Next Level klaret."

 • 7200

  Sikker Topplacering

  Flowerfactory

  "I starten var jeg lidt skeptisk - og andre sagde det ikke kunne lade sig gøre på 1-2 måneder. Men Next Level har bragt os i toppen efter blot 1 ½ måned!"

Billig reklame = Effektiv reklame = Den billigste reklame

Billig reklame er nødvendigvis langt fra billig i ordets oprindelige betydning. Hvis du tager en reklame der koster 500 kr. og du tager en reklame der koster 10.000 kr., så vil du sikkert opleve at den udadtil dyre reklame, egentlig er den billige reklame. Forvirret...! Så læs videre.

Når man taler om billig reklame, er det ikke prisen der definerer om den er billig, det er hvad du får ud af reklamen. I virksomheders jagt på billig reklame, glemmer de oftest læresætningen: Hvis noget lyder til at være for godt til at være sandt, så er det nok ikke sandt.

Hvis man tænker på rent tidsforbrug i henhold til reklamer, så skal der som minimum bruges nogle timer om måneden, og det tager de forskellige udbydere sig selvfølgelig betaling for.

For bare 2000 kr. om måneden kommer du rigtig langt ved hjælp af internettet, i forhold til eksempelvis trykte reklamer, så her får du faktisk billig reklame.

Så tvivl ikke, vi har altid et produkt der passer til den enkelte kunde, og hvis du ikke syntes et par tusind om mdr. er for mange penge for at få nye kunder, så tag og kontakt os.

Ring 70 23 80 23 eller udfyld formular oppe i højre hjørne

 

Billig reklame er langt fra den der er billigst på prisen, især ikke når det kommer til SEO

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
Danske Bank - Analyse | Google adwords | SEOAndersen ArtNordeaRD søgemaskineoptimeringNovozymesLejemålPeugeot analyse seoVola
Næste