Geografisk søgemaskineoptimering

 

 

Geografisk søgemaskineoptimering

 

Vi har valgt at specialiserer en del af vores afdeling i geografisk annoncering. Vi har fulgt en meget stor gruppe af vores kunder tæt, og rådgivet dem vedrørende geografisk søgemaskineoptimering. Det har vist sig, at over 80 % af de kunder vi har rådgivet om geografisk søgemaskineoptimering, har fået en så stor effekt af tiltaget, at denne løsning nu er blevet en fast del af deres online strategi.

 

 

Hvad kan vores kunder bruge denne viden til?

 

Jo mere virksomheden kan segmentere deres målgruppe, jo mere præcist rammer virksomheden sin kundegruppe, og på den måde får de mest ud af sine annonce budgetter. Effekten af denne form for optimering er utrolig høj, men vil dog tit kunne betale sig at supplere med enten den almene form for søgemaskineoptimering, eller med brancheløsningen, men alt dette er individuelt fra virksomhed til virksomhed. Vi har indsamlet en masse viden omkring hvordan brugere søger geografisk via søgemaskiner, og det vil give dig en enestående mulighed for at ramme de helt rigtige brugere, og oven i købet styre hvorfra de kommer. Så det er med en vis stolthed, at vi kan præsentere dette produkt.

 

 

Ring nu på 70 23 80 23 for at høre mere

 

 

 

 

 

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
Dyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringSommerland SjællandSauer-DanfossSocialdemokraterne online markedsføringLejemålRD søgemaskineoptimeringFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerAndersen Art
Næste