• 7200

  En God Investering!

  Diction

  "Samarbejdet med Next Level har givet os en fordobling af vores omsætning som vi har fået ind gennem vores hjemmeside. Derfor må vi indrømme at Next Level har haft en helt afgørende rolle i vores online markedsføring."

 • 7200

  Hurtig Placering På Side 1

  Abc -brudekjoler

  "Vi er meget tilfredse med de resultater der er skabt. Fra en placering på side 2 på Google, kom vi meget hurtigt om til en placering midt på side 1, hvor vi stadig befinder os. Vi har stort set ikke selv gjort noget arbejde for at få denne placering - det har Next Level klaret."

 • 7200

  Sikker Topplacering

  Flowerfactory

  "I starten var jeg lidt skeptisk - og andre sagde det ikke kunne lade sig gøre på 1-2 måneder. Men Next Level har bragt os i toppen efter blot 1 ½ måned!"

Hjemmeside optimering

 

Hjemmeside optimering består af mange elementer. Normalt når personer ønsker en hjemmeside optimering er det gerne i forbindelse med søgemaskineoptimering. Typisk går vi ind og laver det vi kalder en hjemmeside analyse, hvor vi belyser hvad der skal til, for at hjemmesiden er fuldt optimeret. Typiske ting en sådan analyse vil belyse kunne være; sidens Interne linkstruktur, hvordan læser søgemaskinerne teksterne på hjemmesiden, er der fejl på nogle af hjemmesidens url´s, er det i forbindelse med søgemaskineoptimering, vil vi belyse om de ord/sætninger man gerne vil findes på, er repræsenteret på den rigtige måde under de url´s man vil findes på. Dette er kun et udsnit af hvad vi tjekker for, der vil være en masse andre tekniske test forbundet med en sådan analyse. Du vil herefter stå med en færdig rapport, listet med forbedringsmuligheder inden for de enkelte ting der er blevet analyseret. Så kan enten vi eller en anden, udbedre disse ting som står listet i rapporten, så du kommer til at stå med en fuld tunet hjemmeside.

 

Ring 70 23 80 23 for at høre mere

Eller

Udfyld kontaktformular til højre

 

12 års erfaring i arbejdet med søgemaskiner gør, at vi er blandt de mest kompetente eksperter inden for online markedsføring, og det er vi stolte af.

Vi glæder os til at hjælpe dig

 

 

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
Sommerland SjællandFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringLejemålDanica Pension - Dansk søgeoptimeringSocialdemokraterne online markedsføringHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapportVola
Næste