• 7200

  En God Investering!

  Diction

  "Samarbejdet med Next Level har givet os en fordobling af vores omsætning som vi har fået ind gennem vores hjemmeside. Derfor må vi indrømme at Next Level har haft en helt afgørende rolle i vores online markedsføring."

 • 7200

  Hurtig Placering På Side 1

  Abc -brudekjoler

  "Vi er meget tilfredse med de resultater der er skabt. Fra en placering på side 2 på Google, kom vi meget hurtigt om til en placering midt på side 1, hvor vi stadig befinder os. Vi har stort set ikke selv gjort noget arbejde for at få denne placering - det har Next Level klaret."

 • 7200

  Sikker Topplacering

  Flowerfactory

  "I starten var jeg lidt skeptisk - og andre sagde det ikke kunne lade sig gøre på 1-2 måneder. Men Next Level har bragt os i toppen efter blot 1 ½ måned!"

Internet annoncering

 

 

Internet annoncering dækker al annoncering på internettet, og her hos Next Level Marketing dækker vi samtlige af disse kategorier. Vi arbejder med søgemaskineoptimering, Google adwords, Social marketing (Facebook, Twitter, Linkedin) samt bannerreklamer.

Online annoncering er i dag en af de vigtigste annoncerings platforme at være synlig på. Du når ud til rigtig mange mennesker, og du kan segmentere hvilke kunder du vil markedsføre efter, hvilket gør at det bliver et meget effektivt reklamemedie. En anden stor fordel ved internet annoncering er, at du kan måle på annonceringen du laver. Det vil sige det er let for dig at gennemskue, om din internet annoncering er en succes, eller om den måske mangler lidt justeringer for at blive det. Hos Next Level Marketing er vi eksperter i internet annoncering, og er altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have behov for dette.

 

Ring 70 23 80 23 for at høre mere!

 

Vi glæder os til at hjælpe dig med din Internet annoncering.

 

 

 

 

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
VolaRD søgemaskineoptimeringSocialdemokraterne online markedsføringPeugeot analyse seoSommerland SjællandNordeaFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimering
Næste