Link kataloger

Et link katalog er en hjemmeside, som fungerer som et elektronisk opslagsværk, hvor link og beskrivelse til andre hjemmesider er kategoriseret. Kategoriseringen kan være opdelt efter branche, geografi, information, produkter eller ydelser.

Bliv fundet i link kataloger og få fordele!

  • Grupperet data giver meget relevante brugere.

  • Mange gange er der en række hjemmeside som linker til et link katalog, hvilket giver øget relevans til linkkatalog registreringen.

  • En link katalog registrering kan give øget relevans i søgemaskinernes resultat lister.

Hvorfor er link kataloger en vigtig informationskanal?

Mange betragter registrering i link kataloger som er naturlig del af en effektiv linkbuilding og god søgemaskineoptimering. Det er en af faktorerne, men ikke den eneste, man er nødt til at arbejde med i online markedsføring når resultater skal skabes.
Virksomhedsdata i et linkkatalog kan give en høj grad af relevans, da det i mange tilfælde er blevet sorteret og vedligeholdt af en eller flere redaktører, som gennemgår tilmeldinger. Fordi tilmeldte websteder bliver grupperet i katalogerne er brugerne af link kataloger tilvænnet til at være specifikke, og dermed høj relevante, når de bruger et link katalog.

En registrering i et linkkatalog, giver som udgangspunkt samtidig en øget relevans i søgemaskinerne, fordi søgemaskinerne betragter link henvisninger som point givende for en hjemmeside. Nogle link kataloger betragtes som ekstra vigtige for søgemaskiner, fordi de er store og fordi alle registreringer har været igennem et redaktionelt review hos en link katalog redaktør. Der findes både kataloger som er gratis at blive optaget i samt tilmeldinger som man skal betale for. Link kataloger som dmoz eller Yahoo er nogle af de største og mest kendte, men der er også mange mindre link kataloger som f.eks. Linkliga, det danske katalog Guestbook4all eller det lidt mindre newlinks, som er dansk baseret.

En god grundregistrering i link kataloger kan stadig godt betale sig, da alle henvisninger med link hjælper med at øge den autoritet en hjemmeside har hos søgemaskinerne.

 

Ring 70 23 80 23 for at høre mere

eller

Udfyld kontaktformular til højre


Vores 12 års erfaring i arbejdet med søgemaskiner gør, at vi er blandt de mest kompetente eksperter inden for online markedsføring, og det er vi stolte af.

Vi glæder os til at hjælpe dig med din synlighed på nettet.Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
RD søgemaskineoptimeringSauer-DanfossDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringLejemålPeugeot analyse seoDanske Bank - Analyse | Google adwords | SEOSocialdemokraterne online markedsføringAndersen Art
Næste