Søgeordsoptimering

Når du skal udvælge søgeord, skal der typisk være en god fordeling blandt enkelt ord, og så de mere direkte sætninger.

Lad os nu at sige tømrer firmaet der er beliggende i københavn, skal udvælge søgeord, så er hans vigtigste søgeord højest sandsynligt ikke tømrer, men sætningen; tømrer københavn

Dette skyldtes at folk der starter deres søgning med et enkelt ord, tit efterfølgende udspecificere deres søgning, og derfor er det så ikke særlig fedt kun at optimere mod ordet tømrer. Det vil med stor sandsynlighed også være væsentlig lettere at få en god placering på sætningen, frem for på det enkelte søgeord, og derved også mange flere besøgende.

Så ved søgeordsoptimering er det ikke kun selve optimeringen af ordene der er vigtige, de er i måske endnu højere grad vigtigt, at få udvalgt de rigtige søgeord. Det er ikke svært at skaffe traffik til en hjemmeside, men det skal jo være relevant traffik, ellers er det spild af arbejde.

Ring til os og lad os få en snak om hvilke søgeord der er relevante for dig, og hvordan vi får lavet en effektfuld søgeordsoptimering af dine ord.

Ring på 70 23 80 23 eller udfyld kontaktformularen i oppe højre hjørne

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
VolaLejemålRD søgemaskineoptimeringSocialdemokraterne online markedsføringDanske Bank - Analyse | Google adwords | SEONovozymesKaufmannHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapport
Næste