Om os - Speciale i markedsføring på Internettet

Hos Next Level Marketing A/S er vi specialister i markedsføring på Internettet. Vi fokuserer hele tiden på at være en af de dygtigste og mest effektive leverandører indenfor markedsføring online.

Løsninger

Vi udvikler kontinuerligt vores kompetencer, serviceydelser og specifikke produkter indenfor søgemaskineoptimering, adwords administration, facebook administration, CMS løsninger m.v. Vi udvider hele tiden med partnere, der kan berige og supportere vores eksisterende produkter, samtidig med vi løbende sparrer med vores eksisterende partnere, så vi hele tiden er på forkant med udviklingen indenfor online markedsføring.

Kompetencer

For at være med helt fremme i dag, når det gælder online markedsføring, er det nødvendigt at have viden og kompetencer både praktisk og teknisk indenfor opsætning og administration af søgemaskineoptimering og sponserede link kampagner, måling af effekten samt viden om hvordan den enkeltes løsning kan tilpasses.

 

Du kan følge os på: twitter_32.png linkedin_32.png facebook_32.png rss_32.png

 

Next Level Marketing A/S er en del af Next Level Internet A/S, som udover markedsføring og søgemaskineoptimering også har følgende afdelinger:

 

  • - Next Level Production, som producerer websites baseret på CMS platforme, der er søgemaskinevenlige.
  • - Next Level Hosting der leverer hosting af CMS, og traditionel hosting samt domæne administration.
  • - Next Level IT som leverer hardware, software og netværksopsætning.

 

Gennem disse kompetencer får Next Level Marketing tilført viden og knowhow, som også kommer vores kunder tilgode, når en løsning inden for online markedsføring leveres.

 

 

Historie

Next Level Marketing har leveret søgeoptimering til kunder siden 1998. I gennem tiden er der blevet leveret løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder. Se også vores reference liste. Vi sætter en stor dyd i, at udvikle vores produktpalet og vores kompetencer for hele tiden at blive en stærkere samarbejdspartner for vores kunder. Da vores mål er at opnå den bedst mulige effekt samarbejder vi også med andre viksomheder som er specialiserede indenfor kommunikation, koncepter, salgsgenerering, design, usability, ERP m.v.

 

 

Kontakt os

Har du en udfordring eller løsning, som du gerne vil have os til at se på, er vi altid interesseret i at høre fra dig. Kontakt os på telefon 7023 8023, eller send en e-mail til marketing@nextlevel.dk med din forespørgsel, så skal vi nok gøre alt hvad vi kan for at give dig en tilbagemelding, som du kan bruge til noget.

 

 

 

 

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
Sommerland SjællandSocialdemokraterne online markedsføringVolaDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringLejemålPeugeot analyse seoFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapport
Næste