Rådgivning, måling, søgemaskineoptimering og adwords

Vend udviklingen fra faldende salgstal til en mærkbar forøgelse af i webshoppen af firmagaver og medarbejdergaver.

Rådgivning om opbygning af online markedsføring kampagne og dansk søgemaskineoptimering af hjemmeside, brug af tema artikler og link building til at skabe relevans og bedre placeringer på søgemaskiner. Oprettelse og vedligeholdelse af google adwords kampagne med fokus på salgskonvertering.

 

Fra at have mellem 0 og 4 daglig besøgende, steg vores besøg på hjemmesiden til at ligge på gennemsnitlig over 100 besøgende, og omsætningen fulgte med.

Madammerne kan varmt anbefale andre at gøre brug af Next Level Internet, de er meget seriøse omkring deres arbejde med markedsføring på Internettet. Vi har været utrolig glade for den beslutning vi traf, og var det ikke for Next Level Internet, er jeg sikker på vi havde besluttet at lukke siden ned i løbet af foråret 2009.

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
VolaPeugeot analyse seoNordeaDanica Pension - Dansk søgeoptimeringDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapportFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerDanske Bank - Analyse | Google adwords | SEO
Næste