Socialdemokraterne - Markedsføring og rapportering

Få Socialdemokraternes hjemmeside til at blive placeret på side 1 ved søgning efter mærkesager på søgemaskiner ved hjælp af søgemaskineoptimering rådgivning. Søgninger hvor Socialdemokraternes hjemmeside skal ligge på side 1 er: Skattelettelser, Ældrepleje, Velfærd, Klima og Ulighed. Placeringer skal skabes inden for en kort periode på 3 uger.

 

 

Rådgivning om opbygning af hjemmeside, brug af tema artikler og link building til at skabe relevans, så høj placering på søgemaskiner skabes.

 

socialdemokraterne-seo_240x149.jpg

 

Inden for 3 uger blev alle ord placeret på side 1. Socialdemokraterne har været fuldt ud tilfreds med den rådgivning, og det arbejde, som blev leveret, og partisekretær Lars Midtiby har udtalt, at det var med en vis overraskelse, at der kunne påvises en så stor fremgang på søgemaskine positionering og søgemaskineoptimering indenfor så kort en tidsperiode.

 

Resultater:

 

Udvikling Socialdemokraterne

 

Partisekretær Lars Midtiby kan klart anbefale brug af denne knowhow hos Next Level. Her kan du se Rapport over søgemaskineoptimering

 

 

 

 

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
LejemålSauer-DanfossSommerland SjællandDanica Pension - Dansk søgeoptimeringVolaHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapportKaufmannNordea
Næste