Strategi, søgemaskineoptimering, adwords og statistik

Få hjemmeside til at opnå placeringer på side 1 på søgemaskiner ved søgning på vigtigste produkter. Få brugere ind via Google adwords, og sæt måling overvågning over konverteringer fra besøg til at besøgende tager kontakt.

Rådgivning om opbygning af hjemmeside, brug af tema artikler og link building til at skabe relevans, så høj placering på søgemaskiner skabes. Etablering og overvågning af adwords kampagne. Opsætning af Google analytics måling af besøgendes adfærd, samt rådgivning om forbedring af konvertering.

 

Efter løsningen med søgemaskineoptimering er etableret har de 10 vigtigste produkter opnået en side 1 placering på Google. Antallet af besøgende fra søgemaskiner er steget med 300 %. På blot 4 mdr. er antallet af besøgende, som er nået til målet "kontakt" er steget med 300 %. Google adwords leverer løbende leads til Windoor.

Hør vores radiospot her!Next Level Internet A/S radio spot - produceret af Komo A/S

Mangler du kunder?


Next Level kan skaffe dig topplaceringer på Google, og det har vi gjort i 14 år.
Hos os betaler du kun for det du får og kommer du ik' på side 1 får du pengene tilbage.
Gå ind på nextlevel.dk hvis du vil ha' at der skal ske noget, og det var nextlevel.dk


Udfyld formularen herunder og forvent en stigning i kvalitets-besøgende - uforpligtende!Vores Referencer
Forrige
Andersen ArtFK Analyse og rådgivning - søgemaskinerLejemålVolaDyrenes Beskyttelse - Google søgemaskineoptimeringNordeaNovozymesHifiklubben - Webanalyse | Usability | SEO rapport
Næste